Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΠΟΦΕΕ: Πρακτική εφαρμογή της προστασίας δεδομένων στα λογιστικά γραφείαΣε συνέχεια των προηγούμενων εντύπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. σχετικά με το θέμα του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), παρουσιάζουμε ένα νέο ενημερωτικό έντυπο στο οποίο γίνεται αναφορά με μια πιο πρακτική προσέγγιση στο πως επηρεάζονται τα λογιστικά γραφεία από την εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού.

Σκοπός αυτού του εντύπου είναι η ενημέρωση και ο ενδεχόμενος δημιουργικός διάλογος μεταξύ συναδέλφων – και όχι μόνο – με στόχο την εξοικείωση των λογιστικών γραφείων (ελευθέρων επαγγελματιών και υπαλλήλων) με το τι περιέχει και τι απαιτεί ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων από ένα λογιστικό γραφείο σε ότι αφορά στις διαδικασίες που αφορούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα των υπαλλήλων και των πελατών καθώς και σε θέματα πιο τεχνικής φύσεως, με στόχο την δημιουργία μιας κουλτούρας προστασίας δεδομένων και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΥΓΓΡΑΦΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Θεόδωρος Κεντιστός-Ράννος


Το περιεχόμενο του εντύπου προσφέρεται δωρεάν με την προϋπόθεση αναφοράς δημιουργού, μη εμπορικής χρήσης και παρόμοιας διανομής βάσει της άδειας Creative Commons (CC BY-NC-SA 4.0). Διαβάστε περισσότερα για την άδεια στην τελευταία σελίδα του Εντύπου.

Τρέχουσα έκδοση: 1.0 / 20181201

Δείτε το έντυπο ή κατεβάστε το από εδώ.

O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.Ετικέτες για αναζήτηση ΠΟΦΕΕ GDPR


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο