Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Α. Τάγαρης: «Τέλος της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα»

3 Δεκέμβριου 2018 Σχόλια
Κοινωνικό μέρισμα 2018 - Α. Τάγαρης: «Τέλος της εβδομάδας ανοίγει η πλατφόρμα»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά



Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) Αναστάσιος Τάγαρης, μιλώντας στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην ΕΡΤ1, προσθέτοντας πως «αύριο αναμένεται να δημοσιευθεί η ΚΥΑ και στη συνέχεια να γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα όπως πέρυσι».

Ο κ. Τάγαρης ανέφερε πως «αναμένεται η πληρωμή του κοινωνικού μερίσματος να γίνει στις 14 Δεκεμβρίου», διευκρινίζοντας πως «η πλατφόρμα δεν θα κλείσει μετά, προκειμένου να κάνουν αιτήσεις όσοι δεν προλάβουν ή αντιμετωπίσουν προβλήματα». Μάλιστα συνέστησε «σε όσους πολίτες είχαν πρόβλημα πέρυσι σε ΑΜΚΑ και ΑΦΜ να πάνε στα ΚΕΠ να τα διορθώσουν τώρα και να μην περιμένουν να ανοίξει η πλατφόρμα».

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε «πως για τους συνταξιούχους άνω των 70 θα «τρέξει» αυτόματα η αίτηση για καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, ωστόσο αν δουν ότι δεν τους έχει καταβληθεί, τότε θα μπορούν να κάνουν αίτηση για να το λάβουν».

Ο κ. Τάγαρης διευκρίνισε ακόμη ότι «όσοι έχουν φιλοξενούμενους, θα πρέπει να τους δώσουν τη συναίνεσή τους προκειμένου να κάνουν την αίτηση καθώς θα πρέπει να δοθούν τα στοιχεία τους».

Στο πάνελ ήταν προσκεκλημένος και ο συνάδελφος φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος.

Δείτε το σχετικό video:



Πηγή: ΕΡΤ



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης