Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

ΕΔΟΕΑΠ: «Πανέτοιμοι για τη μάχη του 2% στο ΣτΕ»


Δελτίου - Τύπου

Ο ΕΔΟΕΑΠ πανέτοιμος για τη μάχη του 2% στο ΣτΕ

Εν όψει της εκδίκασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας (17/12/2018) προσφυγών μερίδας εργοδοτών, που ζητούν την κατάργηση της εισφοράς του 2%, και μετά τη δημοσίευση αναρτήσεων στο Διαδίκτυο εξ αφορμής non paper με κάποιες σκέψεις του νομικού συμβούλου του Οργανισμού προς τον πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ, γνωστοποιούμε ότι:

- Ο Οργανισμός έχει προετοιμαστεί καταλλήλως, ώστε να δικαιωθεί έναντι  των προσφυγών. 

- Παραμένει αταλάντευτος στις τεκμηριωμένες θέσεις του έναντι των εργοδοτικών ισχυρισμών.

- Η επισήμανση ορισμένων ισχυρισμών των εν λόγω εργοδοτών από το νομικό σύμβουλο του Οργανισμού συμβάλλει στη βέλτιστη αντιμετώπισή τους. Ο νομικός σύμβουλος —ως όφειλε— ενημέρωσε για όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να διαμορφωθεί καταλλήλως η υπερασπιστική στρατηγική του ΕΔΟΕΑΠ σχετικά με την προάσπιση της εισφοράς του 2% ως απολύτου αναγκαίας για τη διασφάλιση της λειτουργίας του Οργανισμού και την παροχή περίθαλψης, επικούρησης και εφάπαξ.

- Το δημοσιευθέν non paper όχι μόνον είναι χαλκευμένο, αλλά περιλαμβάνει και ανύπαρκτες κινδυνολογικές εκφράσεις.

- Η διοίκηση του Οργανισμού έχει λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες με τις Ενώσεις Εργαζομένων στα ΜΜΕ, καθώς και των αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων τους, προκειμένου να ενισχύσει τη νομική θωράκιση έναντι της προσφυγής στο ΣτΕ.

- Ο ΕΔΟΕΑΠ διαβεβαιώνει τους αδιάκοπα βυσσοδομούντες ότι σύντομα θα βρεθούν προ εκπλήξεως.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο