Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Δωρεάν φορολογικό σεμινάριο στις 19 Δεκεμβρίου από την ΠΕΦΕ και την MBCΑθήνα 29/11/2018

Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων και η εταιρεία MBC Business Center διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ φορολογικό σεμινάριο στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη 16:00 – 21:00. Χώρος διεξαγωγής MBC Business Center επί της οδού Λ. Ανδρέα Συγγρού 106 , Αθήνα (Πλησίον Μετρό Συγγρού – Φιξ) με τα εξής θέματα:

• Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η 20 ΕΤΙΑ
• ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ - ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ
• ΕΜΕΣΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ - ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
• ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ
• ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ

• ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Εισηγητές:

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΜΠΙΔΟΥ, Δικηγόρος (Ποινικά)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, Ειδικός Φοροτεχνικός (Ενδικοφανείς Προσφυγές)
ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΩΛΗΣ, Λογιστής - Φοροτεχνικός – Εισηγητής Σεμιναρίων (ΚΕΦΟΜΕΠ-ΚΕΜΕΠ-Δ.Ο.Υ.)
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΜΙΑΡΗΣ, Αντιπρόεδρος Ένωσης Φορολογούμενων Ελλάδος.

• ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ – ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
• ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣτΕ
• ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ - ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ
• ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ
• ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΧΡΕΩΝ – ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΑΓΚΟ (ΕΦΕΤΕΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)

Εισηγητές:

ΣΕΪΜΕΝΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός Συγγραφέας φορολογικών βιβλίων. Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα φορολογίας Κατοίκων Εξωτερικού, Ομογενών κλπ, Διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΚΙΝΗΤΑ – ΕΝ.Φ.Ι.Α)
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ, Γραμματέας Δικτύου ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ, Αντιπρόεδρος Π.Ε.Φ.Ε. – Μέλος της E.F.E. (Ένωση Φοροτεχνών Ευρώπης), τ. Βουλευτής (Σημαντικές αποφάσεις ΣτΕ)


Δηλώσεις συμμετοχής:

Γραφεία Π.Ε.Φ.Ε.: 2106124910 (ΔΙΑΒΑΤΗ ΑΘΗΝΑ)
2108820002 (ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ)

Γραφεία MBC: 2109639049 (ΣΒΥΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο