Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

DC Tax4all: H νέα, cloud εφαρμογή της Data Communication για μαζική άντληση στοιχείων TAXISNET, ΕΦΚΑ & ΓΕΜΗΗ Data Communication παρουσιάζει τη νέα, πρωτοποριακή λύση DC Tax4all, για λογιστικά γραφεία. Πρόκειται για μία cloud εφαρμογή, η οποία συνδέεται απευθείας με τις ιστοσελίδες των TAXISNET, ΕΦΚΑ & τέως ΙΚΑ, ΓΕΜΗ και αντλεί μαζικά όλα τα δεδομένα που καθημερινά χειρίζεται ένα λογιστικό γραφείο, όπως: Έντυπα Taxis, Ασφαλιστικά Στοιχεία, πληροφορίες για Πληρωμές, Ρυθμίσεις, Οφειλές, Στοιχεία Μητρώου Φυσικών και Νομικών προσώπων. Το DC Tax4all λειτουργεί αυτόνομα και είναι ανεξάρτητο από το λογιστικό πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το λογιστικό γραφείο.

Ανεπτυγμένο στο Microsoft Azure, το DC Tax4all ανήκει στη νέα γενιά των πρωτοποριακών, cloud εφαρμογών και υπηρεσιών της Data Communication, που αποσκοπούν στον πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστικού γραφείου, δίνοντας τη δυνατότητα στους λογιστές – φοροτεχνικούς να αυτοματοποιήσουν 100% τις καθημερινές εργασίες τους, να επιτύχουν σημαντική οικονομία χρόνου και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους. Και όλα αυτά μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, συμβατό με τον ευρωπαϊκό κανονισμό (GDPR), που διασφαλίζει ότι τα ευαίσθητα επιχειρηματικά δεδομένα θα παραμείνουν απόρρητα και εμπιστευτικά.

Με την αξιοποίηση της λύσης DC Tax4all κάθε λογιστικό γραφείο έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως: η απλοποίηση χρονοβόρων διαδικασιών, η μείωση του χρόνου εργασίας, η μείωση του διαχειριστικού κόστους και η πρόσβαση από παντού, 24/7. Στα μοναδικά πλεονεκτήματα της λύσης συγκαταλέγονται επιπλέον: η μαζική εκτέλεση εργασιών και η δυνατότητα προγραμματισμού αυτοματοποιημένων και επαναλαμβανόμενων εργασιών.

Να σημειώσουμε ότι το DC Tax4all αντλεί ενδεικτικά:
• Στοιχεία Μητρώου Φορολογούμενου
• Έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, Ε9, Ν, Φ2, ΕΝ.Φ.Ι.Α., Εκκαθαριστικό
• Προβολή Οφειλών & Πληρωμών ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, ΓΕΜΗ
• Ταυτότητες Οφειλών & Ρυθμίσεων TAXISNET
• Υποβολή Αιτήσεων νέας Ρύθμισης TAXISNET
• Προβολή Πληρωμών TAXISNET
• Προβολή Αυτοκινήτων & Τελών Κυκλοφορίας
• Προβολή Αποτελεσμάτων Δημόσιας κλήρωσης TAXISNET
• Έκδοση Φορολογικής & Ασφαλιστικής Ενημερότητας

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Data Communication, εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία, έχει συνδέσει τη μέχρι τώρα πορεία της με καινοτόμες πρωτοποριακές εφαρμογές που βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων στην Ελλάδα.
 
Λίγα λόγια για την Data Communication         

Με έτος ίδρυσης το 1987, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρεία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150+ στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Μαρία Καραλή, τηλ. 211 1080 043, 6973054225, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο