Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΣΕΛΚΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας προς το ΟΕΕΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κέρκυρα 28/11/2018

To Δ.Σ του Σ.Ε.Λ.ΚΕ θεωρεί αυθαίρετη και αδικαιολόγητη την αύξηση του κόστους από το Ο.Ε.Ε που αφορά την υποχρεωτική «παρακολούθηση» της αναγκαίας εκπαίδευσης από τους Λογιστές – Φοροτεχνικούς από 30,00 σε 50,00 ευρώ ( αύξηση 67%) , ενός Επιμελητηρίου στο οποίο πολλοί Συνάδελφοι δεν έχουν το δικαίωμα να είναι Μέλη , έχουν όμως την υποχρέωση να πληρώνουν .

Ο Λογιστής-Φοροτεχνικός απαιτεί σεβασμό και διεκδικεί από όλους την κατοχύρωση ης θέσης του , όχι να αποτελεί τον ‘’αιμοδότη’’ του Ο.Ε.Ε.

Οι άδειες δεν θεσμοθετήθηκαν για να επιβιώσει το Ο.Ε.Ε αλλά για να κατοχυρωθούν οι εντολείς-πελάτες μας .

Το Ο.Ε.Ε. που είναι ο εποπτεύων φορέας δεν θέλει ή δεν μπορεί να προασπίσει το Επάγγελμα , παράδειγμα η έλλειψη συγκρότησης πειθαρχικού για εφαρμογή ενός κώδικα Δεοντολογίας που συντάχθηκε ερήμην μας .

Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση της απόφασης για αύξηση της εισφοράς.

Είναι δυνατό μία διαδικτυακή εκπαίδευση να ‘’τιμολογείται’’ με ποσό που πλησιάζει το 1.500.000,00 €

Ήδη πληρώνουμε 30,00 € και θα έπρεπε το Ο.Ε.Ε. να φροντίσει να δίνεται δωρεάν η «απαιτούμενη εκπαίδευση» ως ανταποδοτικό μέτρο για τις εισφορές μας (άλλη επιβάρυνση).

Ο Κλάδος μας συνεχώς και αδιαλείπτως φροντίζει να ενημερώνεται και επιμορφώνεται με κάθε τρόπο και με ‘’ίδια μέσα’’.

Περιμένουμε έμπρακτη υποστήριξη και λύσεις , στα καθημερινά του προβλήματα από το Ο.Ε.Ε.

Ζητάμε από το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να αναλάβει κάθε αναγκαία πρωτοβουλία, ώστε να ματαιωθεί άμεσα η αύξηση και να διεκδικήσει τα σεμινάρια που πραγματοποιούν τα περιφ. τμήματα του Ο.Ε.Ε να γίνονται σε συνεννόηση με τους κατά τόπους Συλλόγους και Ενώσεις Λογιστών .


Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Λ.ΚΕ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο