Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΛΦΕΕ Ν. Μεσσηνίας: Ανακοίνωση για τη παροχή αναγκαίας εκπαίδευσης των λογιστών – φοροτεχνικών

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

(ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ)


Καλαμάτα, 22 Νοεμβρίου 2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΑΝΑΓΚΑΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ


Συνάδελφοι,

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος στις 13 Νοεμβρίου με ανακοίνωση του μας «ενημέρωσε», για άλλη μια χρονιά, ότι προκειμένου να έχουμε το δικαίωμα να εργαστούμε πρέπει να πληρώσουμε, αύξησε μάλιστα και το ποσό από 30€ σε 50€, με την αιτιολογία της αύξησης των ωρών του σεμιναρίου.

Ως ΕΛΦΕΕ Μεσσηνίας θεωρούμε απαράδεκτο το αντίτιμο των 50€ για τα ετήσια υποχρεωτικά επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν τους λογιστές-φοροτεχνικούς προκειμένου να υπογράψουν την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση που απαιτείται κάθε χρόνο. Πάγια θέση μας είναι η κατάργηση του αντίτιμου των 50 € και να γίνονται δωρεάν τα επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και η κατάργηση των 15€ για την έκδοση της υπεύθυνης δήλωσης.

Το Οικονομικό Επιμελητήριο αποτελεί κρατικό θεσμό και ως τέτοιος πρέπει να χρηματοδοτείται από το κράτος και όχι από τους λογιστές.


ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΟ  Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΦΕΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο