Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

ΕΦΕΕΑ - Ανακοίνωση

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ Τ.Κ. 104 34
ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483 FAX: 210 8834484
http://www.efeea.grΑΘΗΝΑ  08/12/2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.) ως ο μόνος  φορέας που νόμιμα εκπροσωπεί τον κλάδο στο Νομό Αττικής, ενόψει των όσων σκόπιμα και εις άγρα πελατών με αθέμιτα, ανυπόστατα και ποταπά μέσα  καταλογίζονται, από πηγές που εκπροσωπούν τον εαυτό τους, στους συναδέλφους της περιφέρειας, αισθάνεται την υποχρέωση όπως εκφράσει την απόλυτη ΣΤΗΡΙΞΗ αφενός στους ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ σε όλη την Επικράτεια και αφετέρου να ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ τους επιχειρηματίες πελάτες τους, ότι παρά την απόσταση που τους χωρίζει από το «Αθηνοκεντρικό Κράτος» και  τις  ανάλογες δυσκολίες  που αυτό συνεπάγεται, με διαρκή, ίδιες δαπάνες ενημέρωση, ασκούν με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα τα καθήκοντα τους ΙΣΑΞΙΑ με τους συναδέλφους τους των Αθηνών.


Για το Δ.Σ.


             Ο Πρόεδρος                                                  Η  Γεν. Γραμματέας
      Νικόλαος Αυλωνίτης                                          Αθανασία Μαργέλλου

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο