Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί η εργατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μετά την αρνητική τους απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού, που ζητούσε αναβολή των συλαλλητηρίων, τονίζοντας ότι ενδέχεται ορισμένοι να εκμεταλλευθούν τις πορείες για να προκαλέσουν νέα επεισόδια.

Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί η εργατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μετά την αρνητική τους απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού, που ζητούσε αναβολή των συλαλλητηρίων, τονίζοντας ότι ενδέχεται ορισμένοι να εκμεταλλευθούν τις πορείες για να προκαλέσουν νέα επεισόδια.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει δική του απεργιακή συγκέντρωση, στην Ομόνοια, όπου θα μιλήσει και η γ.γ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στο Μετρό, στον ηλεκτρικό και στα τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας. 24ωρη απεργία στον Προαστιακό.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στην Ολυμπιακή που θα πραγματοποιήσει μόνο μία πτήση ανά προορισμό. Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια.

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 12:00.

Πηγή Εxpress
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο