Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Επιστολή Χ.Γιαννόπουλου προς στην ΠΕΦΕ

Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι επ΄ ευκαιρία Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης Σεμιναρίου προγραμματισμένου να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008 και για το οποίο είχα αποδεχθεί πρόσκλησή σας να είμαι Εισηγητής του Ν. 3697/2008, προβήκατε και μάλιστα στην πίσω σελίδα της πιο πάνω ανακοίνωσης, σε αχαρακτήριστη επίθεση τόσο εναντίον των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων , όσο και εναντίον συναδέλφων λογιστών

Επιστολή Χ.Γιαννόπουλου προς ΠΕΦΕ

Προς

Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων

Π.Ε.Φ.Ε, Σεπολίων 9 Πλ. Αττικής, Αθήνα

Κύριοι,

       Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι επ΄ ευκαιρία Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης Σεμιναρίου προγραμματισμένου να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008 και για το οποίο είχα αποδεχθεί πρόσκλησή σας να είμαι Εισηγητής του Ν. 3697/2008, προβήκατε  και μάλιστα στην πίσω σελίδα της πιο πάνω ανακοίνωσης, σε αχαρακτήριστη επίθεση τόσο εναντίον των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων , όσο και εναντίον συναδέλφων λογιστών – φοροτεχνικών.

      Επειδή οι επιθέσεις τέτοιου είδους και κυρίως το περιεχόμενο αυτών όχι μόνο δεν απηχούν τις δικές μου θέσεις και απόψεις, αλλά με βρίσκουν και εκ διαμέτρου αντίθετο, καταδικάζω πλήρως τόσο τις επιθέσεις όσο και το περιεχόμενο αυτών.

      Μετά τα παραπάνω είναι πλέον σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω όχι μόνο στο σεμινάριο αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο που πιθανόν θα θέλατε να με καλέσετε.

                                                                    Χρήστος Ηλ. Γιαννόπουλος

                                                                    Σύμβουλος  Επιχειρήσεων

                                             Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Ελέγχου

                                                       Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο