Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

«Μετά τις εκλογές… Τι;»: Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ)


Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ)

Μετά τις εκλογές… Τι;

Η εκλογική διαδικασία στα πλαίσια της ΕΦΕΕΑ ολοκληρώθηκε την Τρίτη 06/11, αναδεικνύοντας νέους συσχετισμούς στη μεγαλύτερη Ένωση Λογιστών της Χώρας.

Το ΔΙΚΤΥΟ, χωρίς την «συμβολή» οποιασδήποτε μορφής μηχανισμών, βρίσκεται και πάλι στο νέο ΔΣ της ΕΦΕΕΑ ενισχυμένο μόνο με την υποστήριξη και τη ψήφο των συναδέλφων, τους/τις οποίους/ες ευχαριστούμε για την επιλογή τους τόσο για το ΔΣ, όσο και για την εκλογή των αντιπροσώπων της Ένωσης στην ΠΟΦΕΕ όπου εκλέξαμε 5 αντιπροσώπους.
 
Πιστεύουμε ότι οι εκλογές αυτές αποτέλεσαν απλά ένα σταθμό, στην προσπάθεια της διεκδικητικής, συνδικαλιστικής και αγωνιστικής παρέμβασης των Λογιστών, όπου η συνέχεια είναι το ζητούμενο…

Το ΔΙΚΤΥΟ συνεχίζοντας στην «ίδια πορεία» μαζί με τους/τις συναδέλφους που βιώνουν τον επαγγελματικό μεσαίωνα και την ανούσια κατασπατάληση της ζωής μας, μετά τις εκλογές ανοίγει τον διάλογο με ένα Κάλεσμα συνάντησης, παράθεσης και αντιπαράθεσης απόψεων και ιδεών, πρόσωπο με πρόσωπο, ανοικτό σε όλους και σε όλες, μακριά από προσωπικές ή πολιτικές σκοπιμότητες.

Με απόλυτη συναίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι πια, στα όργανα της ΕΦΕΕΑ και της ΠΟΦΕΕ, το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για να καθορίσουμε συλλογικά και δημοκρατικά τα επόμενα βήματα μας.

Ας «επιβάλλουμε» μαζί, μια διαφορετική λειτουργία στην ΕΦΕΕΑ που θα αναδεικνύει τα καυτά προβλήματα του κλάδου ως κομμάτι της κοινωνίας και θα κινητοποιεί τους/ις συναδέλφους να αγωνιστούν για τα δίκαια του  κλάδου και τη ζωή τους.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο