Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Αίτημα για την παράταση της λήξης της προθεσμία περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, από την ΕΦΕΕΘ

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ, Στις 31/12/2008, λήγει η προθεσμία της περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων βάσει του Ν. 3697/2008.

Ε.Θ.Ε.Ε.Θ.

ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. ΑΝΤ. ΜΠΕΖΑ
Θεσσαλονίκη 8/12/2008

ΚΟΙΝ: 1. ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
           2. Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
           3. Ο.Ε.Ε.Θ.
           4. Ο.Β.Σ.Θ.
           5. Ε.Ε.Θ.          
          

Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Στις 31/12/2008, λήγει η προθεσμία της περαίωσης εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων βάσει του Ν. 3697/2008.
Επειδή μέχρι στιγμής από τις αρμόδιες Δ.Ο.Υ. έχει κοινοποιηθεί μικρό ποσοστό εκκαθαριστικών σημειωμάτων περαίωσης και λόγω του ότι ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει οι έλεγχοι επιστροφής του Φ.Π.Α. των εξαγωγικών επιχειρήσεων, για να μπορέσουν να υπαχθούν στην περαίωση κι επειδή ο χρόνος που απομένει είναι πολύ λίγος και ενόψει των εορτών  π α ρ α κ α λ ο ύ μ ε  να δώσετε δίμηνη παράταση της προθεσμίας περαίωσης μέχρι τις 28/2/2009, ούτως ώστε να μπορέσουν όλες οι επιχειρήσεις να περαιώσουν τις εκκρεμείς φορολογικές τους υποθέσεις.Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΟΒΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                                          ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ


email: [email protected]
name1: Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο