Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ
Αλλες ειδήσεις

ΕΔΟΕΑΠ: Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες ασφαλισμένους από τις πυρκαγιές του Ιουλίου


ΑΘΗΝΑ 8/11/18

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισε να δοθεί  οικονομική ενίσχυση ύψους 500 ευρώ σε ασφαλισμένους-μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές τον Ιούλιο, ως ελάχιστο  δείγμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης.

Δικαιούχοι του επιδόματος πυρόπληκτων είναι οι συνταξιούχοι, οι δικαιοδόχοι και οι άνεργοι ασφαλισμένοι  με δηλωθείσα πρώτη κατοικία στις πληγείσες περιοχές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων ώρες 08.00-16.00 για  να συμπληρώσουν σχετική αίτηση, προσκομίζοντας  σχετική βεβαίωση της Πυροσβεστικής ή του Δήμου, IBAN λογαριασμού και στην περίπτωση που δεν είναι καταχωρημένη στο μητρώο η διεύθυνση κύριας κατοικίας τους ή είναι φιλοξενούμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν επιπλέον, έντυπο Ε1 φορολογικού έτους 2017 για την πιστοποίηση της διαμονής τους.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές  έως και τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Για διευκρινήσεις ή συμπληρωματικές πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2107264700 επιλογή 2 -1 Γραφείο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ
 
Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο