Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Γιώργος Χριστόπουλος: ΕΦΕΕΑ εκλογές - «Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα για τη συσπείρωση»

8 στα 10 μέλη της μεγαλύτερης Ένωσης είπαν ναι «για μια δυνατή και ενωμένη ΕΦΕΕΑ», δίνοντας το παρόν στο προσκλητήριο «ελάτε να ψηφίσετε». Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης για την μεγάλη προτίμηση της υποψηφιότητάς μου στο ψηφοδέλτιο για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΦΕΕ.

Θέλω να σημειώσω και να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους συναδέλφους Λ/Φ, που με την παρουσία τους στις εκλογές για την ανάδειξή των οργάνων για  την επόμενη τριετία, έδωσαν νόημα στη λέξη «συσπείρωση» και στο αξίωμα «όλοι μαζί μπορούμε».

Στις εκλογές αυτές προσήλθαν και ψήφισαν 475 μέλη (έναντι 365 το 2017), από τα 620 ταμειακώς εγγεγραμμένα μέλη.

Το μήνυμα αυτό της συσπείρωσης ερμηνεύει την αγωνία όλου του κλάδου για τα γνωστά προβλήματα που αφορούν το επάγγελμά μας και απαιτούν λύσεις.

Σε ότι αφορά την Ένωσή μας το μήνυμα αυτό της συσπείρωσης ερμηνεύει την έκκληση σε όλους τους συναδέλφους – μέλη  «Να συνεχίσει η Ένωσή μας την συνδικαλιστική φωνή και την αποτελεσματική εικοσιπενταετή συνδικαλιστική και επιστημονική λειτουργία της, για το συμφέρον του κλάδου, τη βιωσιμότητα του, το βάθεμα της αξιοπιστίας και επιστημονικής αναβάθμισης».

Συνάδελφοι,
δεν περισσεύει κανείς από το μεγάλο προσκλητήριο για μια συλλογική δουλειά και δυνατή συνδικαλιστική δράση με νέες ιδέες και αποτελεσματικές πρακτικές. Το ίδιο ισχύει και για το νέο Δ.Σ το οποίο θέλω να συγχαρώ και είμαι βέβαιος ότι με προσήλωση και με αγαστή συνεννόηση και συνεργασία θα εργασθεί, εγκαινιάζοντας μια γόνιμη περίοδο πάνω σε ένα υπεύθυνο και με καινοτομίες πρόγραμμα δράσης, έχοντας κοντά του όλους εμάς και όλους τους συναδέλφους ανεξάρτητα από την εκλογή τους που ήταν υποψήφιοι. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Χριστόπουλος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο