Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

On line προβολή Φορολογικού Σεμιναρίου από την Union

Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε και να δείτε on line μέσω της ιστοσελίδας μας www.union.gr , το βίντεο του φορολογικού σεμιναρίου που διενεργήθηκε την Τρίτη 07/10/2008 στο χώρο της ΕΕΔΕ με εισηγητή τον Κο Κορομηλά.

Αγαπητοί  φίλοι και συνεργάτες,

Η εταιρεία  μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε και να δείτε on line μέσω της ιστοσελίδας μας www.union.gr , το βίντεο του φορολογικού σεμιναρίου που διενεργήθηκε την Τρίτη 07/10/2008 στο χώρο της ΕΕΔΕ με εισηγητή τον Κο Κορομηλά.


Στο σεμινάριο καλύπτονται όλα τα θέματα αλλαγών με το νόμο 3697/2008.

•    Επαναφορά της περαίωσης του 3259/2004 (Πλήρης ανάλυση )
•    Αλλαγές κλίμακας φυσικών προσώπων Ελεύθερων επαγγελματιών  σε  όλες τις περιπτώσεις π.χ. μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας με παιδιά κ.λ.π.
•    Φορολόγηση μερισμάτων – Αμοιβών ΔΣ .
•    Μείωση συντελεστών και αύξηση προκαταβολής

Προσοχή αξίζει να δοθεί, στο ότι η νέα κλίμακα θα εφαρμοστεί για την φορολόγηση των εισοδημάτων του 2008, δηλαδή οικονομικό έτος 2009  .

Μέσα από την εφαρμογή έχετε επίσης τη δυνατότητα κατάθεσης ερωτημάτων και απάντησης τους από τον εισηγητή του σεμιναρίου καθώς και να παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε αποσπάσματα του σεμιναρίου ή και όλο το σεμινάριο.

Το κόστος απόκτησης του δικαιώματος παρακολούθησης του σεμιναρίου αυτού είναι 30 ευρώ συν ΦΠΑ εφάπαξ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας και στον αριθμό τηλεφωνικού  κέντρου 210-6926910 ή με e-mail στο [email protected]


Για την
UNION PROGRAMMING GROUP EΠΕ

Αβραμόπουλος Αβραάμ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο