Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών Πάρου-ΑντίπαρουΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΠΑΡΟΥ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ
ΠΑΡΟΙΚΙΑ- ΠΑΡΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ


Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 13.00, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα Πάρου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Λογιστών Πάρου-Αντιπάρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1) Απολογισμός δράσης του Διοικ. Συμβουλίου του Συλλόγου.

2) Ενημέρωση για την συμμετοχή σε Ομοσπονδία.

3) Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία.

4) Προτάσεις, τοποθετήσεις, ανακοινώσεις.

Μετά τον απολογισμό της δράσης του Συλλόγου και τις διάφορες ανακοινώσεις και ομιλίες διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα διοικήσει τον Σύλλογο για τα επόμενα τρία έτη.

Τη Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 16.30, στην αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα Πάρου, σε συνεδρίαση των εκλεγμένων συμβούλων, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΙΠΡΑΝΤΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΑΝΝΑ ΧΑΝΙΩΤΟΥ
ΜΕΛΟΣ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ

Αντιπρόσωποι του Συλλόγου σε ανωτεροβάθμιες οργανώσεις εκλέχθηκαν:

1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

2. ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΠΑΝΟΣ

Ο Γενικός Γραμματέας
ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο