Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Σύλλογος Λογιστών Ν. Ροδόπης: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συγκροτήθηκε σε σώμα, έπειτα από τις εκλογές της Παρασκευής 2 Νοεμβρίου 2018, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών Ν. Ροδόπης, το οποίο αποτελείται από τους:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαββάκης Θεόδωρος
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπαρής Μουσταφά
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ταρνανάς Απόστολος
ΤΑΜΙΑΣ: Τσιάπος Στυλιανός
ΜΕΛΟΣ: Χατζηφωτίου Αθανασία


Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι κάτωθι:
Μπλούχος Στέργιος
Μπούκα Χριστίνα
Τσατσαρίδης Κωνσταντίνος

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία, (βάσει ψηφισάντων) εξελέγησαν πέντε(5)-αλφαβητικά-:

Μπαρής Μουσταφά
Σαββάκης Απόστολος
Ταρνανάς Απόστολος
Τζελέπης Απόστολος
Τσατσαρίδης Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικό μέλος: Χατζηφωτίου Αθανασία

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Σαββάκης Θεόδωρος

Ο Γ. Γραμματέας
Ταρνανάς Απόστολος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο