Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Νέο ΔΣ της ΕΦΕΕ Ν. ΙωαννίνωνΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (Ε.Φ.Ε.Ε.Ι.)

28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 9 (Στοά Ορφέα Κτίριο Γ’) Τ.Κ. 454 44 ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΛ. 2651064464

Πέμπτη, 08.11.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (07.11.2018)


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά την καθόλα άψογη και ομαλή διεξαγωγή και διεκπεραίωση της εκλογικής διαδικασίας στις 05.11.2018, η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ιωαννίνων προχώρησε στην ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου στις 07.11.2018.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, παρουσιάζεται η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης:

Πρόεδρος: ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αντιπρόεδρος: ΠΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Γραμματέας: ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Ταμίας: ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Μέλος: ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ


Για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΠΟΦΕΕ εκλέχτηκαν:

ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΡΑΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ

Για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην ΟΕΒΕ εκλέχτηκαν:

ΜΠΕΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΖΑΡΒΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΚΑΤΣΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν:

ΠΑΝΤΟΥΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
ΓΚΟΓΚΟΡΩΣΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΝΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Εκ μέρους του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων τα Μέλη του Συλλόγου για την αυξημένη προσέλευσή τους στις κάλπες και να τους διαβεβαιώσουμε ότι μέλημά μας θα αποτελέσει η αντιμετώπιση –πόσο μάλλον η άμβλυνση– των φλεγόντων θεμάτων που απασχολούν τον επαγγελματικό μας χώρο, με άμεσο αντίκτυπο και τελεσφόρα αποτελέσματα και σε επίπεδο κοινωνίας.

Η συμμετοχή των Μελών ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και μας μεταβίβασε σαφές μήνυμα ανάληψης δράσης. Ως εκ τούτου αισθανόμαστε την ανάγκη να  σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, επιδεικνύοντας υπεύθυνη και σοβαρή στάση κατά την αντιμετώπιση και επίλυση των αιτημάτων με τη λήψη μιας σειράς, τόσο προληπτικών όσο και κατασταλτικών μέτρων.

Θερμές ευχαριστίες, λοιπόν, στα Μέλη του Συλλόγου για την ανταπόκριση και τα άμεσα αντανακλαστικά τους στην εκλογική διαδικασία. Τέλος, ευχαριστούμε από ψυχής για την εμπιστοσύνη τους να ανταπεξέλθουμε στο έργο αυτό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Μπέκας Σπυρίδων
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο