Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιπροέδρου της ΕΦΦΕΘ Δημήτρη Δαβελούδη προς τα μέλη

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.)
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666   
www.efeeth.gr,  e-mail:  [email protected]
    
ΠΡΟΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Φ.Ε.Ε.Θ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:
Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θεσσαλονίκη 2/11/2018

Συναδέλφισες, Συνάδελφοι,

Μετά από δεκαεπτά (17) χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και Αντιπροσώπου στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ήρθε το πλήρωμα του χρόνου (2001-2018) και αποφάσισα να μη θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και για Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θα είμαι δίπλα και θα στηρίζω το νέο Δ.Σ. και την Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. ως απλό μέλος.

Εύχομαι καλή επιτυχία στους συναδέλφους, οι οποίοι σε πνεύμα συνεργασίας κατεβαίνουν στις εκλογές για να αναδειχθεί ένα ενωτικό Δ.Σ. το οποίο μαζί με την Π.Ο.Φ.Ε.Ε. να εκπληρώσουν στο μέτρο του δυνατού με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους τους.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που δείξατε στο πρόσωπό μου, αναδεικνύοντας με συνεχώς με την ψήφο σας από το 2001 στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και Αντιπρόσωπο στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μέλη των Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθώς και την υπάλληλο της Ένωσής μας για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Δημήτριος Δαβελούδης
Αντιπρόεδρος ΕΦΕΕΘ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο