Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ του Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Βορείου ΈβρουΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ
Μέλος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Ρήγα Εμμανουήλ 29  – 68200, Ορεστιάδα
Τηλ. 2552024245
Email: [email protected]

Δελτίο Τύπου

Θέμα: Συγκρότηση σε σώμα του ΔΣ


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελεύθερων επαγγελματιών Βορείου Έβρου σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Πέμπτης 01/11/2018. Η νέα διοίκηση που προέκυψε ομοφώνως συγκροτήθηκε σε σώμα για τριετή θητεία με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Ξανθοπούλου Αναστασία
Αντιπρόεδρος: Κουτσιούνης Χαράλαμπος
Γραμματέας: Ζαλουφλής Κωνσταντίνος
Ταμίας: Δοϊτσίδου Ματούλα
Μέλος: Μαντικίδης Αθανάσιος
Αν. Μέλος: Περεντίδης Θεόδωρος

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν

Αϊναλή Αικατερίνη
Κεσκινίδου Μαρία
Μποζμπουάζης Δημήτριος

Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία (βάση των ψηφισάντων) εκλέχθηκαν (αλφαβητικά)

Δοϊτσίδου Ματούλα
Ζαλουφλής Κωνσταντίνος
Καπετανίδης Ιωάννης
Ξανθοπούλου Αναστασία


Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Ξανθοπούλου Αναστασία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο