Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication: «Το DC Scan4you έχει μπει δυνατά στην καθημερινότητα των λογιστικών γραφείων!»Δελτίο Τύπου                            

7 Νοεμβρίου 2018

To DC Scan4you της Data Communication έχει μπει δυνατά στην καθημερινότητα των λογιστικών γραφείων!

Η Data Communication, εταιρεία πληροφορικής και στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft, σημείωσε την περίοδο Ιουλίου 2017 - Οκτωβρίου 2018 ρεκόρ πωλήσεων της καινοτόμου υπηρεσίας DC Scan4you, της πρωτοποριακής cloud υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης για την αυτόματη αναγνώριση και καταχώρηση ψηφιοποιημένων παραστατικών που καταργεί την πληκτρολόγηση. Αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και την ασφάλεια του Microsoft Azure, η υπηρεσία κατάφερε να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά συστημάτων οπτικής αναγνώρισης (OCR), καθώς αναγνωρίζει με 100% επιτυχία το σύνολο των παραστατικών που διαχειρίζεται ένα λογιστικό γραφείο, παρέχοντας ταυτόχρονα οικονομία χρόνου έως 95%.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία DC Scan4you δεν θέτει περιορισμούς στην αναγνώριση και ψηφιοποίηση των χειρόγραφων παραστατικών, των παραστατικών που έχουν διπλό ή και τριπλό συντελεστή ΦΠΑ, των πιστωτικών τιμολογίων, αλλά και των τσαλακωμένων ή κακοτυπωμένων παραστατικών. Η συγκεκριμένη δυνατότητα καθιστά το DC Scan4you μοναδικό εργαλείο του σύγχρονου λογιστικού γραφείου. Επιπλέον, σημαντικό όφελος προκύπτει από τη μοναδική δυνατότητα μαζικής καταχώρησης που παρέχει το DC Scan4you, η οποία εγγυάται την καταχώρηση ενός παραστατικού σε χρόνο λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο, οδηγώντας έτσι σε οικονομία χρόνου, καθώς και σε μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας των λογιστικών γραφείων.

Τέλος, με την αξιοποίηση της λύσης κάθε λογιστικό γραφείο έχει τη δυνατότητα να επωφεληθεί από μοναδικά πλεονεκτήματα, όπως ο μηδενισμός λαθών και η συνακόλουθη αποφυγή προστίμων, η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση παραστατικών, ο εντοπισμός διπλοεγγραφών και παραστατικών εκτός επιτρεπτών ημερομηνιών, καθώς και η ευέλικτη λειτουργία της υπηρεσίας με το μοντέλο pay as you gο. Τα πλεονεκτήματα αυτά οδηγούν τα λογιστικά γραφεία σε άμεση εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, καθώς και σε παραγωγικότερη και ποιοτικότερη εργασία. Ήδη τους τελευταίους 15 μήνες το DC Scan4you έχει εγκατασταθεί και λειτουργεί σε περισσότερα από 650 λογιστικά γραφεία σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερους από 2.200 χρήστες, ενώ έχει διαχειρισθεί επιτυχώς περισσότερα από 3.500.000 παραστατικά.

Σε σχετική δήλωση ο Πέτρος Κοραλής, Data Communication Solutions Division Manager, τονίζει: «Οι πελάτες μας αναζητούν λύσεις εμπιστοσύνης! To DC Scan4you αποτελεί σταθμό σε μία σειρά καινοτομιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία μας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του λογιστικού γραφείου, τεχνολογίες αιχμής που προσφέρουμε βασισμένοι στην άριστη τεχνογνωσία μας και ανταποκρινόμενοι στις διαρκείς ανάγκες της επόμενης μέρας της λογιστικής κοινότητας! Η εξαιρετική επίδοση του DC Scan4you αποδεικνύεται καθημερινά από τα νούμερα που αγγίζουμε, αποτελώντας ήδη ένα μοναδικό case study επιτυχίας!»
 
Λίγα λόγια για την Data Communication

Με έτος ίδρυσης το 1987 και περισσότερες από 40 .000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 21.000 πελάτες στο ενεργητικό της, η Data Communication Α.Ε. είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες πληροφορικής και, παράλληλα, στρατηγικός συνεργάτης της Microsoft. Η εταιρία εστιάζει στην ανάπτυξη λειτουργικών και εξειδικευμένων λύσεων ERP, CRM, HRM, που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες διαφορετικών επιχειρηματικών κλάδων. Μέσω της πολιτικής εξυπηρέτησης Customer Care 360º και της μεθοδολογίας υλοποίησης έργων πληροφορικής Sure Step της Microsoft, διασφαλίζει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες της. Διαθέτει γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Πάτρα, όπου απασχολεί 150 στελέχη και διατηρεί σημαντικό Δίκτυο Συνεργατών – Μεταπωλητών που καλύπτει όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Μαρία Καραλή, τηλ. 801 1000 801, 211 1080 000, e-mail: [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο