Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Αρχαιρεσίες του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών-Φοροτεχνικών Ν. Χανίων - Το νέο ΔΣ και οι εκλεγμένοιΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΣΤΑΣΗ ΔΣ
 
Πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου με σκοπό την ανάδειξη Δ.Σ - Ελεγκτικής Επιτροπής - Αντιπροσώπων Π.Ο.Φ.Ε.Ε. - Αντιπροσώπων Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ. ενώ ακολούθησε ολοκληρωμένη συγκρότηση του Δ.Σ σε σώμα.

Για την επόμενη τριετία, ο Σύλλογος θα εκπροσωπείται από τους κάτωθι:Για το Δ.Σ:

Πρόεδρος : Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος :  Μαργιολάκης Νεκτάριος
Γραμματέας : Μπαρκούρας Γεώργιος
Ταμίας : Παυλιδάκης Γεώργιος
Μέλος : Σγουράκη Ευφροσύνη

Για την Ελεγκτική Επιτροπή:

Αρχοντάκης Χαράλαμπος
Πετράκης Νικόλαος
Τσιριντουλάκης Ανδρέας

Για την Π.Ο.Φ.Ε.Ε ως αντιπρόσωποι:

Κελάκης Μιχαήλ
Μαργιολάκης Νεκτάριος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος
Τσιριντουλάκης Ανδρέας

Για το Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Χ ως αντιπρόσωποι:

Κελάκης Μιχαήλ
Μαργιολάκης Νεκτάριος
Σγουράκη Ευφροσύνη
Τσιριντουλάκης ΑνδρέαςΜ  ε   ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  η
εκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος
Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος 
Μαργιολάκης Νεκτάριος

Ο Γενικός Γραμματέας
Μπαρκούρας Γεώργιος

Ο Ταμίας
Παυλιδάκης Γεώργιος

Το Μέλος
Σγουράκη Ευφροσύνη
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο