Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ο απολογισμός του 5ου Athens Law Forum on TaxationΗ Palladian διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά το ATHENS LAW FORUM ΟΝ ΤΑΧΑΤΙΟΝ, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, υπό την αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Το συνέδριο, με Scientific Partner τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ Α.Ε. και Knowledge Partner την Altium Training, επικεντρώθηκε στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία συμβάλλει στην καταπολέμηση της φοροαποφυγής και φοροδιαφυγής, ενώ παρουσιάστηκαν και αναλύθηκαν επίκαιρα φορολογικά θέματα.
 
Τον συντονισμό του συνεδρίου είχε ο κ. Αντώνης Παπαγιαννίδης, δημοσιογράφος.

Δείτε το συνημμένο αρχείο σχετικά με τον απολογισμό του συνεδρίου

Η παρουσία εκπροσώπων των μεγαλύτερων εταιρειών του κλάδου, μαζί με τα φλέγοντα ζητήματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια των θεματικών ενοτήτων του συνεδρίου είχαν ως αποτέλεσμα την ικανοποιητική κάλυψη του συνεδρίου από τα ΜΜΕ. Σημειώνεται, ότι το 85% των δημοσιευμάτων προέρχονται από μέσα διαδικτύου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο