Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΑΑΔΕ - ΕΦΚΑ - Υπ.Οικ. - ΟΑΕΔ - Ε.Ένωσης κ.ά.

Υπεγράφη η κοινή απόφαση του ΣΥΚΕΑΑΠ με τις ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για το παρεμπόριοΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ


Αθήνα, 1/11/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Yπογράφτηκε σήμερα η κοινή απόφαση του ΣΥΚΕΑΑΠ με τις ελεγκτικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την επιχειρησιακή συνεργασία για το παρεμπόριο, από τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή κ. Δημήτρη Αυλωνίτη και την Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, με την παρουσία του εκτελεστικού υπεύθυνου του ΣΥΚΕΑΑΠ κ. Βασίλη Μαστρογιάννη.

Ταυτόχρονα, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα ειδικά χαρακτηριστικά του παρεμπορίου της Περιφερείας Β. Αιγαίου, καθώς ο Γενικός Γραμματέας κ. Αυλωνίτης δεσμεύτηκε για συνάντηση εργασίας στην έδρα της.

Συμπλήρωσε επίσης ότι για πρώτη φορά υφίσταται κεντρικός σχεδιασμός για την καταπολέμηση του παρεμπορίου και αυτός θα υλοποιηθεί σε άμεση συνεργασία με τις περιφέρειες.
 
Η Περιφερειάρχης κ. Χριστιάνα Καλογήρου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «με αυτήν την απόφαση συνέργειας, θωρακίζουμε το εμπόριο και την παραγωγή από τα ζητήματα που δημιουργεί το παρεμπόριο στην έδρα μας, που ειδικά στις νησιωτικές περιφέρειες είναι πολύ σημαντικά»

Σημειώνεται πως είναι η δεύτερη κοινή απόφαση συνεργασίας που υπογράφεται, μετά από εκείνη με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Από το Γραφείο Τύπου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο