Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Στο νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ όλες οι τράπεζες

Στην τελική ευθεία υλοποίησης μπαίνει το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης του ΤΕΜΠΜΕ μέσω όλων των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής των τελικών συμβάσεων συνεργασίας προς τις τράπεζες από το ΤΕΜΠΜΕ και σύμφωνα με τα στοιχεία, αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι τράπεζες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκτός από την HSBC που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ένταξη στο πρόγραμμα.

Στο νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ όλες οι τράπεζες

 Στην τελική ευθεία υλοποίησης μπαίνει το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης του ΤΕΜΠΜΕ μέσω όλων των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής των τελικών συμβάσεων συνεργασίας προς τις τράπεζες από το ΤΕΜΠΜΕ και σύμφωνα με τα στοιχεία, αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι τράπεζες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκτός από την HSBC που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ένταξη στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσει άμεσα (την ερχόμενη εβδομάδα) νέος κύκλος επαφών ώστε να συντονιστούν οι διαδικασίες των δύο πλευρών για τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας του προγράμματος και την άμεση εξυπηρέτηση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, αιτήσεις θα μπορούν να κατατίθενται με την προδημοσίευση του οδηγού και ανάλογα με την ετοιμότητα της κάθε τράπεζας.

Οι Τράπεζες που υπέγραψαν συμβάσεις συνεργασίας με το ΤΕΜΠΜΕ για το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης είναι οι εξής:

Αγροτική, Γενική, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Αττικής, Εμπορική, Millenium, Πανελλήνια, Proton, Marfin Egnatia Bank, Ελληνική Τράπεζα, Probank, Alpha Bank, Τράπεζα Κύπρου, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Citibank, Aspis Bank, First Business Bank και Bank Kedr και οι συνεταιριστικές Αχαϊκή, Παγκρήτια, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κορινθίας, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου, Ν. Κοζάνης, Ν. Πιερίας, Ν. Τρικάλων, Σερρών, Χανίων και Δράμας.

Ήδη ετοιμάζεται διαφημιστική εκστρατεία για την ενημέρωση των μικρομεσαίων που θα παρουσιαστεί το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

www.kathimerini.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο