Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Οι ευρωβουλευτές ψηφίζουν κανόνες για την προστασία των εργατών, για τη μείωση των ρύπων και την αποτελεσματικότερη ανταλλαγή δεδομένων στην ΕΕ


 
Την Πέμπτη, η επιτροπή Απασχόλησης ψηφίζει νέους κανόνες για την προστασία της επισφαλούς εργασίας. Οι προτάσεις παρέχουν περισσότερη διαφάνεια σε ότι αφορά τις συνθήκες εργασίας και θέτουν μια σειρά νέων κανόνων που τις διασφαλίζουν και τις ενισχύουν.

Την ίδια ημέρα, η επιτροπή Περιβάλλοντος ψηφίζει νέους κανόνες που θέτουν δεσμευτικούς στόχους για τη μείωση τους διοξειδίου του άνθρακα που παράγουν τα φορτηγά. Οι εκπομπές CO2, αποτελούν το 6% των συνολικών εκπομπών της ΕΕ και δεν συμπεριλαμβάνονται στα μέτρα μείωσης.

Η επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, ψηφίζει τη δευτέρα δύο νέους νόμους προκειμένου να κάνει πιο αποτελεσματική την ανταλλαγή πληροφοριών και δεδομένων, μεταξύ των κ-μ. Οι νέοι αυτοί κανόνες, στοχεύουν στη βελτίωση της προστασίας των ευρωπαϊκών εξωτερικών συνόρων , στην ενίσχυση της εσωτερικής ασφάλειας και στη βελτίωση της διαχείρισης της μετανάστευσης.

Τέλος, ο Μπιλ Γκέιτς, μιλά στην επιτροπή Ανάπτυξης την Τετάρτη, για το μέλλον της ανάπτυξης και της καινοτομίας στην ΕΕ. Παρούσα στη συζήτηση θα είναι και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο