Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

Τακτική γενική συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ: Διευκρινίσεις για τους ανέργουςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΟΕΑΠ:

Διευκρινίσεις για τους ανέργους

 

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και παρερμηνειών που εκφράστηκαν στο Διαδίκτυο και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης – καλόπιστα πιστεύουμε – το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ διευκρινίζει ότι  η αποστολή SMS και ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς άνεργα μέλη του Οργανισμού αφορά αποκλειστικά και μόνο στη διασφάλιση της νόμιμης διεξαγωγής  της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης (Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και  ώρα 12.00 στο ξενοδοχείο Κάραβελ) και δε συνδέεται με την περίθαλψη.

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω μηνύματα ανέφεραν:

 «Συνάδελφε, κατόπιν ελέγχου στη μερίδα σας διαπιστώθηκε ότι δεν εμφανίζονται εισφορές Ιουλίου-Αυγούστου 2018. Για τη συμμετοχή σας στη Γενική Συνέλευση https://goo.gl/qxXG4E» (SMS)  και

«Αγαπητή/έ συνάδελφε, Σύμφωνα με το άρθρο 25 παρ. 1 Καταστατικού, η Γενική Συνέλευση  του ΕΔΟΕΑΠ, συγκροτείται από τους ασφαλισμένους με ενεργό ασφαλιστικό δεσμό και συνταξιούχους άμεσα μέλη. Ειδικότερα , ασφαλισμένοι με ενεργό ασφαλιστικό δεσμό είναι, μεταξύ άλλων, όσοι εμφανίζουν εισφορές ( ΑΚΑ –Αναλυτικές καταστάσεις αποδοχών ή μισθοδοτικές καταστάσεις) για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018. Κατόπιν υπηρεσιακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2018 δεν εμφανίζονται εισφορές στην ασφαλιστική σας μερίδα. Ως εκ τούτου, εφόσον πληροίτε τις προϋποθέσεις για υπαγωγή σε ασφάλιστρο ασθενείας λόγω ανεργίας (δηλαδή σε περίπτωση διακοπής της εργασιακής σχέσης χωρίς δικαίωμα επιδότησης λόγω ανεργίας και έλλειψης ασφαλιστικής ικανότητας σε άλλο φορέα ) , θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση, έως 20/10/2018 προκειμένου να καταστεί δυνατό να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση. Για την αναλυτική σας ενημέρωση , σας παραπέμπουμε στη σχετική Ανακοίνωση. Για διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο εξυπηρέτησης ασφαλισμένων τηλ. 210-7264700, επιλογή 2/διοικητικές υπηρεσίες και στην συνέχεια 1» (email).

Αυτό σημαίνει ότι οι αποδέκτες μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες, για να εξυπηρετηθούν και να επιλύσουν τυχόν απορίες τους.

Η πιστή τήρηση των διατάξεων του Καταστατικού  (άρθρο 25 παρ. 1) καθίσταται αναγκαία, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κακόβουλη απόπειρα κήρυξης της Συνέλευσης σε μη νόμιμη.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο