Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΛΕΠΑ-ΠΟΛ: Κάλεσμα σε στάση εργασίας στις 18.10 απο τη 1μμ έως το τέλος της βάρδιας

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)

Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)

Κάνιγγος 27, τηλ. 38 02 923 - 38 35 093 - ΑΘΗΝΑ,
Website: www.elepa.gr.
Email: [email protected]


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
που προκήρυξε η ΠΟΛ και το Σωματείο μας για την ΑΤΤΙΚΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ,
από τη 1,00 μμ έως τη λήξη της βάρδιας

ΜΕΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ με τον ΣΕΒ και άλλες Εργοδοτικές οργανώσεις για ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Συγκέντρωση 2.00 μμ στα γραφεία του ΣΕΒ, Ξενοφώντος 5, Σύνταγμα,

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,

Η ΕΛΕΠΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε λογιστήρια, λογιστικά γραφεία και ελε-γκτικές/συμβουλευτικές εταιρίες να πάρουν μέρος στη στάση εργασίας από τη 1μμ μέχρι τη λήξη του ωραρίου, που προκήρυξε η ΠΟΛ και το σωματείο μας, την Πέμπτη 18 Οκτώ-βρη όπου έχουμε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με ΣΕΒ-ΓΣΕΕΒΕ-ΕΣΕΕ για υπογραφή ΣΣΕ του κλάδου. Η στάση εργασίας καλύπτει όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.
Η πρόταση για κλαδική ΣΣΕ που έχει καταθέσει η ΠΟΛ αφορά και καλύπτει όλους τους εργαζόμενους στον κλάδο. Πρόκειται για μια ΣΣΕ που αντικατοπτρίζει τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζόμενων, προβλέπει αυξήσεις, δουλειά χωρίς εξαντλητικά ωράρια, καλύτερους όρους εργασίας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προσπαθεί να μας πείσει ότι έρχονται καλύτερες μέρες καλλιεργώντας αυταπάτες περί επαναφοράς των κλαδικών ΣΣΕ. Είναι οι ίδιοι που νομοθέ-τησαν την δυνατότητα στους εργοδότες να αρνούνται την υπογραφή ΣΣΕ. Είναι οι ίδιοι που καταψήφισαν πριν λίγο καιρό την πρόταση 530 σωματείων για επαναφορά των κλαδικών συμβάσεων και αύξηση του κατώτατου μισθού στα €751.
Γι’ αυτό, καλούμε ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να συμμετέχουν στην στάση εργασίας ώστε να πάμε στην συνάντηση για υπογραφή ΣΣΕ του κλάδου με μαχητική και μαζική κινητοποίη-ση! Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, χωρίς αναμονή από καμία κυβέρνηση.
Με το σύνθημα “ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ” δυναμώνουμε την πάλη απέναντι σε εργοδοσία -κυβέρνηση - ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα.

Διεκδικούμε:
1. Υπογραφή του σχεδίου Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της ΠΟΛ για όλους τους εργα-ζόμενους του κλάδου μας, το οποίο κατοχυρώνει εργασία, ωράριο και αξιοπρεπή μισθό.
2. Υπογραφή ΕΓΣΣΕ με αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές.
3. Κανένας κάτω από τα €751. Όχι στον διαχωρισμό άνω και κάτω των 25 ετών. Υποχρεωτι-κότητα των ΣΣΕ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2018


Ετικέτες για αναζήτηση ΣΣΕ στάση εργασίας


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο