Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΦΕΕΑ: Ειδικό σεμινάριο δωρεάν για τα μέλη της στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης την 13η ΟκτωβρίουΣε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών της διοργανώνει ειδικό σεμινάριο 2 ωρών δωρεάν για τα μέλη της στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, ώρα έναρξης 09.00 πμ
 
Θεματολογία:
    
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ -  ΕΝΔΙΚΟΦΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

- Μία πρακτική προσέγγιση που αναζητεί ο λογιστής - φοροτεχνικός
- Αυθεντική παρουσίαση από τη Διεύθυνση της Δ.Ε.Δ.
- Αναφορά σε αποφάσεις της Δ.Ε.Δ.
- Σύνδεση με αποφάσεις του ΣτΕ
- Σύνδεση Αποφάσεις της ΑΑΔΕ
                   
Εισηγητές:

Τίμος Παπαδόπουλος – Διευθυντής της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών
Γιώργος Φάκος – Υποδιευθυντής επανεξέτασης Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών
                                 
Συντονιστής: Γιώργος Χριστόπουλος - Φοροτεχνικός - Επιστημονικός-Εκπαιδευτικός Σύμβουλος Ε.Φ.Ε.Ε.Α., Πρώην καθηγητής ΤΕΙ
      
Θα ακολουθήσει συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις


Για καλύτερη προετοιμασία των εισηγητών οι συνάδελφοι μπορούν να στείλουν ερωτήσεις τους μέχρι την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 στην ΕΦΕΕΑ  

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ:
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ  ‘ NOVOTEL ’ – ΜΙΧ. ΒΟΔΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ε.Φ.Ε.Ε.Α. 210 8224111  -210 8834483  Email [email protected]
Προσοχή: Λόγω του συγκεκριμένου αριθμού θέσεων θα γίνουν κρατήσεις με σειρά προτεραιότητας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο