Ειδήσεις Επισημάνσεις

Έκδοση δωρεάν αποδείξεων παροχής υπηρεσιών από ιατρούς


Συνήθη ερωτήματα

Γιατρός, σε περιπτώσεις συνταγογράφησης σε ασθενείς που επισκέπτονται το ιατρείο του εκδίδει Α.Π.Υ. με την ένδειξη «δωρεάν» επειδή δεν αμείβεται για την υπηρεσία αυτή. Επίσης, εκδίδει  Α.Π.Υ. με την ένδειξη «δωρεάν» σε περιπτώσεις επανεξέτασης ασθενών επειδή και γι΄ αυτές τις περιπτώσεις δεν αμείβεται, όπως επίσης και σε ορισμένες περιπτώσεις εξέτασης ασθενών χωρίς αμοιβή για λόγους κοινωνικοοικονομικούς.

-Υπάρχει υποχρέωση έκδοσης Α.Π.Υ. με την ένδειξη «δωρεάν» για τις περιπτώσεις αυτές;
-Υπάρχει κάποιο ποσοστό επί τοις εκατό των Α.Π.Υ. με την ένδειξη «δωρεάν» σε σχέση το συνολικό αριθμό των Α.Π.Υ. που εκδίδονται σε ετήσια βάση από τον γιατρό ή σε ποσοστό επί του ετησίου τζίρο του ιατρού που είναι νόμιμα επιτρεπτό και το οποίο δεν πρέπει να υπερβεί ο ιατρός όταν δεν αμείβεται για τις υπηρεσίες του; Κινδυνεύει με πρόστιμα σε περίπτωση ελέγχου ο ιατρός όταν εκδίδει δωρεάν Α.Π.Υ.; 

Απάντηση:

.......


........................

Για να δείτε την συνέχεια του άρθρου πρέπει να έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου

Πατήστε εδώ για να δείτε τι προσφέρουν οι συνδρομητικές υπηρεσίες του κόμβου με την χαμηλότερη τιμή της αγοράς

Πατήστε εδώ για να δηλώσετε ενδιαφέρον

Πατήστε εδώ για να αποκτήσετε άμεσα συνδρομή εφόσον έχετε κάνει είσοδο σαν απλό μέλος στον κόμβο (log in)

Ετικέτες για αναζήτηση παροχή υπηρεσιών ιατροί ΑΠΥ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο