Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Απολογισμός ελέγχων -Π.Δ. Αττικής- στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2008

Σαρωτικούς ελέγχους ειδικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης πραγματοποίησε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, σε συνέχεια των ελέγχων που ξεκίνησαν στον χώρο αυτό, από την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Δελτίο τύπου 24-11-08 

Απολογισμός ελέγχων (Π.Δ. Αττικής) στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης  Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου 2008 (Δήλωση Ειδικού Γραμματέα)  

Σαρωτικούς ελέγχους ειδικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης πραγματοποίησε η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου, σε συνέχεια των ελέγχων που ξεκίνησαν στον χώρο αυτό, από την έναρξη της χειμερινής περιόδου.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αποστολής της για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής 45 συνεργεία της Υπ.Ε.Ε. (Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής) πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο 230 ελέγχους σε κέντρα διασκέδασης, και μπαρ.

Διαπιστώθηκαν 98 παραβάτες (ποσοστό παραβατικότητας 43%) και 560 παραβάσεις. Το εκτιμώμενο ποσό των προστίμων αναμένεται να ξεπεράσει τις 500 χιλιάδες ευρω.

Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου θα εντατικοποιήσει περαιτέρω τους ελέγχους στην αγορά, όπως και στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης.

Ο Ειδικός Γραμματέας της Υπ.Ε.Ε. κ.Μάριος Τσάκας με αφορμή τους σαρωτικούς ελέγχους στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων δίνει καθημερινά την μάχη για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Οι έλεγχοι στην αγορά και φυσικά στο χώρο της νυχτερινής διασκέδασης είναι και θα είναι συνεχείς.

Θέλω να τονίσω ότι είμαστε σύμμαχοι με αυτούς που είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, και βρισκόμαστε απέναντι από αυτούς, που φοροδιαφεύγουν σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Δίνουμε έναν σκληρό αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και θα πετύχουμε μαζί με την βοήθεια και την στήριξη των συνεπών πολιτών. Οι οποίοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως αυτοί πρώτοι πλήττονται από την φοροδιαφυγή».
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο