Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Η Ένωση Βενζινοπωλών Νομού Αττικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη της πρατηριούχους και τους Λογιστές τους, στην φορολογική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008,και ώρα 10.00π.μ. – Είσοδος ελεύθερη.


Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2008
Προς όλα τα
Μέλη της Ε.Β.Ν.Α.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΡΑΒΕΛ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Ένωση Βενζινοπωλών Νομού Αττικής σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, προσκαλεί τα μέλη της πρατηριούχους και τους Λογιστές τους, στην φορολογική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008,και ώρα 10.00π.μ.  – Είσοδος ελεύθερη.

Θέματα Ημερίδας:
-    Πως γίνεται η περαίωση των ανέλεγκτων χρήσεων στα πρατήρια υγρών καυσίμων.
-    Ποια είναι τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε για να εντοπίσουμε τα λάθη που γίνονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα.
-    Βήμα-βήμα η ανάλυση με πρακτικά παραδείγματα και ερωτοαπαντήσεις.

Επιπλέον :
- Το νέο φορολογικό τοπίο από 1/1/2008 .
- Πως θα γίνει η απογραφή 31/12/2008.
- Πως θα κλείσει η χρήση 2008 για την φορολογία και τον ΦΠΑ
- Ανάλυση από τον Φοροτεχνικό Σύμβουλο της ΕΒΝΑ-ΟΒΕ κ.Γ.Χριστόπουλο .
                                        
Υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδος, και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ.Μιχάλης Κιούσης θα κάνει χαιρετισμό και θα απαντήσει σε ερωτήσεις των συναδέλφων πρατηριούχων.
Πληροφορίες : κα.Τζόγια Γρουζή τηλ.2103820870-2103830713.

Για το Δ.Σ. της Ε.Β.Ν.Α.

Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας Μιχάλης Κιούσης                                            ¶γγελος Τούντας

 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο