Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο ΟΟΣΑ εκδίδει περαιτέρω οδηγίες για τις φορολογικές διοικήσεις σχετικά με την υποβολή εκθέσεων ανά χώρα (BEPS Δράση 13)

15 Σεπτέμβριου 2018 Σχόλια
Ο ΟΟΣΑ εκδίδει περαιτέρω οδηγίες για τις φορολογικές διοικήσεις σχετικά με την υποβολή εκθέσεων ανά χώρα (BEPS Δράση 13)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά

Οι νέες οδηγίες περιλαμβάνουν ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των μερισμάτων που εισπράττονται και τον αριθμό των υπαλλήλων που πρέπει να δηλώνονται σε περιπτώσεις των πολυεθνικών που χρησιμοποιούν αναλογική ενοποίηση κατά την κατάρτιση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεών τους. Η οδηγίες διευκρινίζουν επίσης ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται μειωμένα ποσά για την συμπλήρωση του πίνακα 1 των εκθέσεων από χώρα σε χώρα και περιέχει πίνακα που συνοψίζει τις υπάρχουσες ερμηνευτικές οδηγίες σχετικά με την προσέγγιση που πρέπει να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις συγχωνεύσεων, διασπάσεων και εξαγορών.

Το πλήρες σύνολο οδηγιών σχετικά με την ερμηνεία της Δράσης 13 της BEPS παρουσιάζεται στο έγγραφο που δημοσιεύθηκε σήμερα (βλέπε παρακάτω). Το έγγραφο αυτό θα συνεχίσει να επικαιροποιείται με νέες οδηγίες.

Επίσης, δημοσιεύθηκε σήμερα μια δέσμη νεοσυσταθεισών διμερών σχέσεων ανταλλαγής στο πλαίσιο της Συμφωνίας Πολυμερών Αρμόδιων Αρχών για την ανταλλαγή εκθέσεων ανά χώρα (CbC MCAA) όσον αφορά τις Βερμούδες, το Κουρασάο, το Χονγκ Κονγκ (Κίνα) και το Λιχτενστάιν.

Μια επισκόπηση όλων των σχέσεων ανταλλαγής CCA MCAA είναι διαθέσιμη εδώ



O browser δεν υποστηρίζει pdf viewεr. Κατεβάστε την απόφαση από εδώ: Download PDF.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης