Ειδήσεις Επενδύσεις - Αναπτυξιακά

Νέο σύστημα διαχείρισης και υποβολής ερωτημάτων προς το Γραφείο Ενημέρωσης ΕπενδυτώνΑθήνα, 06/09/2018
Αριθ. Πρωτ.: 92605 - 06/09/2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επενδυτών και την ταχύτερη απάντηση στα ερωτήματα που υποβάλλονται, έχει υιοθετήσει νέο σύστημα διαχείρισης και υποβολής ερωτημάτων προς το Γραφείο Ενημέρωσης Επενδυτών.

Ως εκ τούτου καλείστε στο εξής να υποβάλλετε τα ερωτήματα σας απευθείας σε ιστοσελίδα του Ηλεκτρονικού Κέντρου Υποστήριξης της ΓΔΙΕ, η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υποβολή πάσης φύσεως ερωτημάτων αναφορικά με την εφαρμογή του Αναπτυξιακού Νόμου.

Για την υποβολή ερωτημάτων, προαπαιτείται η εγγραφή σας στο σύνδεσμο http://ehd.ependyseis.gr/ πατώντας «Εγγραφή» και συμπληρώνοντας τα ζητούμενα προσωπικά σας στοιχεία στην εμφανιζόμενη σελίδα.

Μετά την είσοδο, επιλέξτε το μενού «Ερωτήματα infodesk» και στη συνέχεια «Νέο Ερώτημα».

Η υποβολή κάθε ερωτήματος ολοκληρώνεται ακολουθώντας τέσσερα βήματα σύμφωνα με τον οδηγό της ιστοσελίδας:

- 1ο βήμα: συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο και email).

- 2ο βήμα: συμπληρώνετε το πεδίο «Τίτλος» και στη συνέχεια συντάσσεται το κείμενο του ερωτήματος σας στο πεδίο «Περιγραφή αιτήματος».

- 3ο βήμα: συμπληρώνετε το πεδίο «Κατηγορία», όπου σας ζητείται να εντάξετε το περιεχόμενο του ερωτήματος σε κάποια από τις προκαθορισμένες κατηγορίες (π.χ. «Αναπτυξιακός νόμος/θεσμικό πλαίσιο», «Αξιολόγηση Επενδύσεων», «Έλεγχος/Μακροχρόνιες Υποχρεώσεις», κ.τ.λ.).

- 4ο βήμα: παρέχεται προαιρετικά η δυνατότητα να επισυνάψετε τυχόν ηλεκτρονικό συνοδευτικό υλικό στο ερώτημα, πατώντας «Επιλογή Αρχείου» και στη συνέχεια «Αποστολή».

Μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω βημάτων, η τελική καταχώρηση του ερωτήματος γίνεται πατώντας «Αποστολή Αιτήματος».

Σε συνέχεια της υποβολής, το ερώτημα προωθείται, αντιστοίχως του περιεχομένου του σε αρμόδιο υπάλληλο της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων, ο οποίος και αναλαμβάνει τη σύνταξη απάντησης.

Ακολούθως, αποστέλλεται στην διεύθυνση email που υποβάλατε κατά την εγγραφή σας, σύνδεσμος προς το κείμενο της σχετικής απάντησης.
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
Ο προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης, Οργάνωσης και Τεχνικών Υπηρεσιών Τομέα Ανάπτυξης
Κ.Α.Α.
ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο