Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ακινητοποιημένο λόγω απεργίας αύριο το μετρό

Tαλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό αύριο Πέμπτη καθώς τα σωματεία των εργαζομένων στο μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος.

Ακινητοποιημένο λόγω απεργίας αύριο το μετρό              
 
 Tαλαιπωρία αναμένεται για το επιβατικό κοινό αύριο Πέμπτη καθώς τα σωματεία των εργαζομένων στο μετρό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για το τρέχον έτος.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που έγιναν από την πλευρά των Σωματείων και εξαντλώντας από τη μεριά τους όλα τα περιθώρια καλής πίστης και ανοχής, τα Υπουργεία Οικονομικών και Μεταφορών αντιδρούν στην υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για τις επιχειρήσεις στις συγκοινωνίες και όχι μόνο.

 Η κυβέρνηση, υποστηρίζεται από τους εργαζόμενους στην ΑΜΕΛ, κρύβει ότι με νόμο που η ίδια έχει ψηφίσει ουσιαστικά καταργεί κάθε δικαίωμα στις ελεύθερες διαπραγματεύσεις και ακόμα κάθε δικαίωμα για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας
 Πηγή: Express.gr 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο