Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων - Ενώσεων - Ομοσπονδιών κ.ά.

ΕΛΕΠΑ: Συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά των πυρόπληκτων


ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ε.Λ.Ε.Π.Α.)
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (Π.Ο.Λ.)
Κάνιγγος 27, ΤΗΛ. 38 02 923 - 38 35 093, ΦΑΞ: 33 06 776 -  ΑΘΗΝΑ
Web site: www.elepa.gr. E_mail: [email protected]

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Το σωματείο μας από την πρώτη στιγμή μετά τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική εξέφρασε την έμπρακτη αλληλεγγύη του με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης τα οποία μέσω του Π.Α.ΜΕ και την επιτροπή αλληλεγγύης του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου παραδόθηκαν στους πυρόπληκτους.

Συνεχίζουμε την αλληλεγγύης μας προς τους πυρόπληκτους και καλούμε κάθε συνάδελφο που θέλει να συνεισφέρει, με την συλλογή σχολικών ειδών εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.

ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ ΘΑ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ  
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, (Κάνιγγος 27, 5ος όρ.)
ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από 9,00 - 5μμ. & 6,30 - 8μμ.


Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο