Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

ΑΚΙΟΕ: Οι συνάδελφοι λογιστές Α' Τάξης θα μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο Εμπειρογνωμόνων του εξωδικαστικού μηχανισμούΜας ενημέρωσαν ότι εντός του Σεπτεμβρίου πρόκειται να εκδοθεί νέα απόφαση στην όποια θα συμπεριλαμβάνονται και οι συνάδελφοι Λογιστές Α’ Τάξης  ώστε να μπορούν να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων της παραγράφου 5 του άρθρου 11 ν. 4469/2017 «Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων.

Οι συνάδελφοι Λογιστές Α' Τάξης θα μπορούν και αυτοί να εγγραφούν στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων.Γαμβέττα 4 Αθήνα - ΤΚ 10678
Τηλ.: 210-3826627
Fax.: 210-3826928
Email: [email protected]


Έργο του εμπειρογνώμονα στο πλαίσιο του ν. 4469/2017 είναι: α) η αξιολόγηση της βιωσιμότητας της αιτούσας επιχείρησης, β) η εκπόνηση σχεδίου αναδιάρθρωσης των οφειλών της αιτούσας επιχείρησης, γ) η επαλήθευση απαιτήσεων των οποίων η ύπαρξη ή το ύψος αμφισβητείται από τον οφειλέτη ή από συμμετέχοντες πιστωτές.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μέχρι σήμερα απόφαση δίνει την δυνατότητα σε Ορκωτούς Ελεγκτές και Πιστοποιημένους Εκτιμητές να έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στο μητρώο αυτό και να αναλαμβάνουν  έργα στο Μητρώο  Εμπειρογνωμόνων. Με την αναμενόμενη έκδοση της νέας απόφασης παύει η αδικία σε βάρος των συναδέλφων Λ/Φ.

Α.ΚΙ.Ο.Ε. (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο