Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κ. Κόλλιας: «Σημαντική η αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πρέπει να γίνουν αλλαγές στη φορολογία και στο ασφαλιστικό»Στην εκπομπή «Online» του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος σήμερα ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε. είπε ότι η χώρα πρέπει να προχωρήσει στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει κάτι το οποίο δεν συμβαίνει και ως εκ τούτου οι αγορές δεν μας έχουν υποδεχτεί μέχρι στιγμής με ανοιχτές αγκάλες.

Ανέφερε ότι υπάρχει μια στροφή προς την ανάπτυξη αν και αυτό δεν έχει αποτυπωθεί στην πραγματική οικονομία διότι είναι νωρίς ακόμα.

Σημαντικό θέμα η αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά για να μπορούν οι επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν και να προχωρήσουν στην αύξηση θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο φορολογικό και στο ασφαλιστικό πλαίσιο.

«Δεν γίνεται να απομυζά το 70% του εισοδήματος η φορολογία και οι εισφορές και να αυξάνονται περίπου 1 δις το μήνα οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και να μην γίνεται τίποτα γι' αυτό» σημείωσε ο κος Κόλλιας.

Δείτε το σχετικό video:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο