Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στα 56 δολ. υποχωρεί το πετρέλαιο

Μικρές τάσεις υποχώρησης παρουσιάζουν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να φοβούνται τη είσοδο της παγκόσμιας οικονομίας σε ύφεση και την πτώση της ζήτησης.

Στα 56 δολ. υποχωρεί το πετρέλαιο

 Η χαμηλή ζήτηση συγκρατεί τις τιμές του αργού.

Μικρές τάσεις υποχώρησης παρουσιάζουν οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές συνεχίζουν να φοβούνται τη είσοδο της παγκόσμιας οικονομίας σε ύφεση και την πτώση της ζήτησης.

Η τιμή του ελαφρού αργού για συμβόλαια παράδοσης Δεκεμβρίου διαμορφώνεται στα 56,74 δολ./βαρέλι, ενώ το αργό τύπου μπρεντ βρίσκεται στα 53,30 δολ./βαρέλι.

Οι χθεσινές τιμές του ελαφρού αργού στα 58,32 δολ. ήταν οι χαμηλότερες τους τελευταίους 21 μήνες, καθώς έχουν υποχωρήσει περίπου 60% από τα υψηλά του Ιουλίου όταν ήταν στα 147 δολ.

Η οικονομική κατάσταση τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να ανακάμψει, και έτσι να σταθεροποιηθεί η ζήτηση για αργό, σχολιάζουν οι αναλυτές. Η χαμηλή ζήτηση και η ενδεχόμενη πτώση της στο μέλλον, αποτελούν τον κύριο παράγοντα για την πτώση των τιμών του αργού.

www.kathimerini.gr
 
 
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο