Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

ΕΔΟΕΑΠ: Ενημέρωση για την ένταξη νέων ασφαλισμένων


www.edoeap.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ  ΕΔΟΕΑΠ


Ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως, ο οποίος διευρυμένος πλέον, καλύπτει το σύνολο των απασχολούμενων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, καλωσορίζει τους 9.000 και πλέον νέους ασφαλισμένους του και τα προστατευόμενα μέλη τους στην ασφάλιση του Οργανισμού.

Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες της νέας Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ, η οποία μετά τις πρόσφατες εκλογές, έθεσε ως άμεση προτεραιότητα την πλήρη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που διέπει τον Οργανισμό και βεβαίως την ολοκλήρωση της διαδικασίας διεύρυνσης με τους νέους ασφαλισμένους και την κάλυψη, τόσο των ίδιων όσο και των εμμέσων μελών τους, για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Η  διεύρυνση ολοκληρώνεται κατόπιν στενής συνεργασίας της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ και την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και με τη θετική συμβολή των υπηρεσιακών παραγόντων όλων των συναρμόδιων φορέων.

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, με στόχο την πλήρη γεωγραφική κάλυψη του συνόλου των ασφαλισμένων του, ανεξαρτήτως του τόπου κατοικίας τους, αποσκοπεί στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης. Για τον λόγο αυτό, με την έναρξη της θητείας της, η Διοίκηση ξεκίνησε και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με τον ΕΟΠΥΥ και ιδιωτικούς παρόχους υπηρεσιών υγείας, για τη σύναψη συμβάσεων συνεργασίας, προκειμένου οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού να έχουν πολλαπλές επιλογές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νοσηλείας και διαγνωστικών εξετάσεων και να απολαμβάνουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.

Ο ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους 9.000 περίπου νέους ασφαλισμένους του καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους ότι η περίθαλψή τους είναι ενεργή και δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια εκ μέρους τους. Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.edoeap.gr έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα, όπου έχει αναρτηθεί ΟΔΗΓΟΣ για τους νέους ασφαλισμένους.

Όλες οι Υπηρεσίες του Οργανισμού, ιατρικές και διοικητικές βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για να υποδεχθούν τους νέους ασφαλισμένους και είναι στη διάθεσή τους για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.         
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ        

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ


Ετικέτες για αναζήτηση ΕΔΟΕΑΠ


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο