Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κ.Κόλλιας: «Με απλή βεβαίωση οι πελάτες των λογιστών που έχουν πληγεί από την φονική πυρκαγιά, ανεξαρτήτως ΔΟΥ, θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές δηλώσεις»Μετά από επικοινωνία μου με την Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Παπανάτσιου, με μια απλή βεβαίωση και οι πελάτες των λογιστών, που έχουν πληγεί από την φονική πυρκαγιά – ασχέτως αν ανήκουν στις ΔΟΥ Παλλήνης και Ελευσίνας -, θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις και μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής. Επίσης, με δεδομένο ότι έχει υποβληθεί άνω του 90% των φορολογικών δηλώσεων, πιέζω για να δοθεί μια μικρή παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, τουλάχιστον μέχρι τις 10 Αυγούστου. Όλοι μας θρηνούμε για τις χαμένες ζωές. Δεν θα πέσουν έξω τα έσοδα του Κράτους. Η συζήτηση από την εκπομπή "Τρίποντο στην Οικονομία" του Alpha 989 Radio με τον Χάρη Ντριγριντάκη.


Πηγή: Alpha 98.9

Ακούστε το ηχητικό:

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
Up
Close
Close
Κλείσιμο