Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

ΕΛΦΕΕ Ν. Ηλείας: «Αίτημα για παράταση φορολογικών δηλώσεων»
Πύργος, 20/06/2018

Προς:
Την Υφυπουργό Οικονομικών Κα Αικατερίνη Παπανάτσιου

Τον  Διοικητή Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γ.Πιτσιλή

Θέμα: «Αίτημα για παράταση φορολογικών δηλώσεων»
 
Κυρία υφυπουργέ οικονομικών, κύριε διοικητή της ανεξάρτητης αρχής δημοσίων εσόδων, θα μπορούσαμε να σας γράψουμε αρκετές σελίδες για τους λόγους για τους οποίους ζητάμε αλλαγή της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Το έχουν κάνει ήδη τόσοι σύλλογοι και θα το κάνουν και άλλοι τόσοι στη συνέχεια. Το έκαναν συνάδελφοι χθες σε πορεία προς το Υπουργείο, στο οποίο κατέθεσαν έγγραφο που μας καλύπτει πλήρως.

Αυτό που σας ζητάμε είναι, να δώσετε παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων μέχρι τις 30/9/2018. Το γιατί το ξέρετε πολύ καλά. Αν δεν το ξέρετε, τότε κάτι δεν γίνεται σωστά.
 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΛΦΕΕ Νομού Ηλείας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο