Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΠΕΚΑ: Την Δευτέρα τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό

ΟΠΕΚΑ: Την Δευτέρα τα μεσάνυχτα λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τον κοινωνικό τουρισμό
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά


New Page 1

Εν όψει της επικείμενης ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ 2018, ο Οργανισμός καλεί όλους τους τουριστικούς επιχειρηματίες και τους δικαιούχους, που δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αιτήσεις συμμετοχής, να ενημερωθούν εγκαίρως και διεξοδικά για τα οφέλη που μπορούν να έχουν από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ για το 2018.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιουνίου στις 23:59 λήγει και η παράταση που έχει δοθεί σε δικαιούχους και παρόχους (ξενοδόχους, ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων), προκειμένου να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στο πρόγραμμα. 

Το πρόγραμμα Κοινωνικού & Ιαματικού Τουρισμού του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ απευθύνεται σε 60.000 δικαιούχους από όλη την Ελλάδα και επιδοτεί 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις). Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις επιδοτούνται με έως 23€ ανά άτομο και διανυκτέρευση, ενώ η συμμετοχή του δικαιούχου φτάνει έως τα 12€ χωρίς πρωινό ή τα 15€ με πρωινό. Ειδικά για τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, η επιδότηση για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα φτάνει έως τα 35€.

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε στις ειδικές σελίδες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Οργανισμού.



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης