Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ομοσπονδίες Υπ. Οικονομικών-Α.Α.Δ.Ε.: «Δεν θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα βαθμολογίου-μισθολογίου στο πολυνομοσχέδιο»Αθήνα 11.6.2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Οι τρεις Ομοσπονδίες του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ μετά την απεργία της 30η Μαΐου 2818, επιχειρώντας να κλιμακώσουν την άσκηση πίεσης προς τον Υπουργό Οικονομικών που μεθοδευμένα αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους των εργαζομένων προχώρησαν την 1.6.2018 σε συμβολική κατάληψη του γραφείου του Υπουργού σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ώστε να καθοριστεί άμεσα συνάντηση.

Βασικά θέματα της αιτούμενης συνάντησης εξακολουθούν να είναι:

α) Οι δεσμεύσεις του Υπουργού Οικονομικών και η επίσημη τοποθέτησή του για εξομοίωση και τη διασφάλιση των καταβαλλομένων αποδοχών στους εργαζόμενους στο Υπουργείο Οικονομικών και την ΑΑΔΕ και

β) Η δήλωση από μέρους μας της κάθετης αντίθεσής μας στις προθέσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ για καθιέρωση ατομικής στοχοθεσίας και κατ΄ επέκταση, ατομικών μισθολογίων, βάσει των περιγραμμάτων θέσης.

Τελικά, o Διευθυντής του Υπουργού μας ενημέρωσε στις 7.6.2018 ότι λόγω των κυβερνητικών υποχρεώσεων ο Υπουργός θα συναντήσει τους εκπροσώπους των τριών Ομοσπονδιών στις 18.6.2018, μεταφέροντας τη δέσμευση του Υπουργού ότι στο υπό ψήφιση πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα δεν θα υπάρξει καμία νομοθετική πρωτοβουλία σε θέματα βαθμολογίου- μισθολογίου για τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ από πλευράς Υπουργείου Οικονομικών, πριν συζητηθούν διεξοδικά μαζί με τις Ομοσπονδίες.

Παράλληλα οι τρεις Ομοσπονδίες λόγω της βαρύτητας των αιτημάτων ενημέρωσαν τα Προεδρεία των Κοινοβουλευτικών Ομάδων του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ και του Κινήματος Αλλαγής.

Συνάδελφοι λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων θα έχετε διαρκή ενημέρωση επί όλων των εξελίξεων και ο Κλάδοι παραμένουν σε εγρήγορση και αγωνιστική κινητοποίηση.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΔΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΙΡΗΝΗ ΥΦΑΝΤΗ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΤΥΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΜΠΟΝΙΑΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΣΥΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΑ ΛΙΝΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο