Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

3 νέα Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Άρτα, Καρδίτσα και ΚαλαμαριάΜε την απόφαση 54141/21.5.2018 (ΦΕΚ Β' 2150/11-06-2018) του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ξεκινούν τη λειτουργία τους τρία νέα Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (Γ.Ε.Υ.Δ.) στις κάτωθι Περιφερειακές Ενότητες:

α) Άρτας με έδρα το Δήμο Αρταίων, ως περιφερειακή υποστηρικτική του Κ.Ε.Υ.Δ. με έδρα το Δήμο Ιωαννιτών.

β) Καρδίτσας με έδρα το Δήμο Καρδίτσας, ως περιφερειακή υποστηρικτική του Κ.Ε.Υ.Δ. με έδρα το Δήμο Λαρισαίων.

γ) Καλαμαριάς με έδρα το Δήμο Καλαμαριάς, ως περιφερειακή υποστηρικτική του Κ.Ε.Υ.Δ. με έδρα το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ορίζεται ως ημερομηνία έναρξης λειτουργίας των Γραφείων Ενημέρωσης- Υποστήριξης Δανειοληπτών (Γ.Ε.Υ.Δ.) η ημερομηνία δημοσίευσης της σχετικής απόφασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΚΥ.Σ.Δ.Ι.Χ.) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Δημιουργούνται 6 θέσεις προσωπικού, ήτοι 2 ανά Γ.Ε.Υ.Δ..
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο