Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Webinar ερωτήσεων - Φορολογία εισοδήματος Φυσικών Προσώπων 2017Σίγουρα θα έχετε ακόμη κάποιες απορίες σχετικά με τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων.

Ενδεχομένως δεν θέλετε να ακούσετε άλλη «θεωρία» και επιθυμείτε μόνο πρακτική ανάλυση μέσω ερώτησης-απάντησης.

Ίσως ψάχνετε να βρείτε απαντήσεις σε μεμονωμένα θέματα φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων.

■  Μπορεί όμως να θέλετε απλά να ακούσετε τις απαντήσεις που θα δοθούν στους άλλους συναδέλφους, γιατί στη δουλειά μας ποτέ δεν τα γνωρίζουμε όλα. 


Για όλα αυτά έχουμε τη λύση...


Ο κόμβος taxheaven πρωτοπορεί και πάλι μέσω ενός σεμιναρίου στο οποίο θα απαντηθούν μόνο οι ερωτήσεις σας!

Το Webinar αυτό αφορά αποκλειστικά τους συνδρομητές της υπηρεσίας "Webinars"  (Δείτε περισσότερα για την συνδρομητική υπηρεσία εδώ).

Δείτε επίσης το σύνολο των συνδρομητικών υπηρεσιών του κόμβου (Full pack) με μόνο 1 ευρώ την ημέρα.

Το συγκεκριμένο webinar θα διεξαχθεί όπως και όλα τα άλλα webinars του κόμβου (μέσω της ειδικής πλατφόρμας) και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε τα ερωτήματά σας πριν τη διεξαγωγή του (13.6.2018) μέσα στην πλατφόρμα όπως κάνετε κάθε φορά που παρακολουθείτε ένα από τα σεμινάριο του κόμβου.


Προσοχή: Κάθε συνδρομητής της υπηρεσίας υπηρεσίας webinsrs θα μπορεί να υποβάλλει μέχρι 3 ερωτήματα έως την ημερομηνία διεξαγωγής του σεμιναρίου. Για το λόγο αυτό η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή από σήμερα έτσι ώστε να μπορεί να υποδέχεται τα ερωτήματα των συνδρομητών.

----------


Δείτε παρακάτω πως θα υποβάλετε τις ερωτήσεις σας από τώρα  (σ.σ. δηλαδή όσοι έχετε πρόσβαση στην συνδρομητική υπηρεσία webinars του κόμβου)


Πληροφορίες καταχώρησης ερωτήματος στην πλατφόρμα των Webinars

Βήμα 1o
Στην κεντρική σελίδα του κόμβου, επάνω δεξιά εισάγετε το email και τον κωδικό σας και πατάτε το κουμπί με το βέλος (GO) για να κάνετε είσοδο στον κόμβο.
Βήμα 2ο
Στην κεντρική σελίδα του κόμβου, επάνω αριστερά επιλέγετε την πράσινη καρτέλα «Webinars του κόμβου».Βήμα 3ο
Στα προγραμματισμένα Webinars κάνετε κλικ στο πλαίσιο «Δείτε περισσότερα εδώ».Βήμα 4ο
Κάνετε κλικ στο πλαίσιο «Είσοδος στην πλατφόρμα του σεμιναρίου»


___________________


(Προσοχή, σε περίπτωση που σας ζητηθεί να κάνετε login στην πλατφόρμα των σεμιναρίων, χρησιμοποιείστε πάλι το email και τον κωδικό που έχετε για την είσοδό σας στον κόμβο.)


Κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα  θα σας ανοίξουν αυτόματα κάποια παράθυρα.  'Ένα από αυτά και συγκεκριμένα το παράθυρο «Ερωτήσεις-Απαντήσεις», είναι αυτό το οποίο θα χρησιμοποιήσετε για να  μπορέσετε να θέσετε τα ερωτήματα σας. 

Για την υποβολή κάθε ερωτήματος (και έως 3) επιλέγετε «Δημοσίευση» στα δεξιά του συγκεκριμένου παραθύρου.


Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κλείσετε το συγκεκριμένο παράθυρο, μπορείτε να το εμφανίσετε εκ νέου πατώντας το ανάλογο εικονίδιο επάνω δεξιά στην πλατφόρμα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο