Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Επέκταση ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης

Επέκταση ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων
[email protected]
Τηλ : 210 6505600 fax : 210 6560449
Αθήνα, 10 Οκτωβρίου 2008

Επέκταση ωραρίου λειτουργίας σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε
η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ενόψει της λήξης της προθεσμίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία τους από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας σε δωδεκάωρη καθημερινή βάση σε 20 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης, ενώ για το διάστημα που απομένει όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα λειτουργήσουν
και Κυριακές. Συγκεκριμένα:

1. Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) σε 15 ακόμα Γραφεία Κτηματογράφησης στο Ν. Αττικής που εξυπηρετούν συνολικά τους ακόλουθους 23 Δήμους: Αιγάλεω, Ν.Ιωνίας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου, Αχαρνών, Παλλήνης, Ραφήνας, Ηλιούπολης, Ελληνικού (Γλυφάδα, ¶λιμος, Ελληνικό, Αργυρούπολη), Μαρκοπούλου, Ελληνικού (Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη), ¶νω Λιοσίων, Πάρκου Αντώνη Τρίτση (Ίλιο, Πετρούπολη, ¶γ. Ανάργυροι, Καματερό),
Κηφισιάς, Κορωπίου.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα προστίθενται στη 12ωρη λειτουργία τα Γραφεία Κτηματογράφησης: Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Δράμας, Κιλκίς και Πολυγύρου.

2. Τις Κυριακές 19 και 26 Οκτωβρίου όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο