Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Kλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

Η ΕΣΕΕ από την πρώτη στιγμή αντέδρασε δυναμικά απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, στην πραγματικότητα, θίγει τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και ενδέχεται να οδηγήσει πολλές από αυτές, ακόμα και στο κλείσιμο.

Kλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.  
 

Η ΕΣΕΕ από την πρώτη στιγμή αντέδρασε δυναμικά απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο, στην πραγματικότητα, θίγει τη λειτουργία των επιχειρήσεών μας και ενδέχεται να οδηγήσει πολλές από αυτές, ακόμα και στο κλείσιμο.

Μετά από ενέργειες επιτεύχθηκε συμφωνία με τη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ για συντονισμό των εκδηλώσεων αντίδρασης τις οποίες είχε προαποφασίσει η Διοίκηση της ΕΣΕΕ, με κορύφωση το κλείσιμο των καταστημάτων την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου.

Σε συνέχεια της συμφωνίας αυτής, στις 7 Οκτωβρίου δόθηκε κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο Προεδρείων, με στόχο να καταστεί σαφές ότι η αντίδραση απέναντι στα φορολογικά μέτρα, τα οποία, ουσιαστικά, κατατάσσουν τους μικρούς εμπόρους στην κατηγορία των «φοροφυγάδων», θα είναι μαζική και διαρκής.

Παράλληλα με τις παραπάνω ενέργειες η ΕΣΕΕ προχώρησε στην άμεση σύσκεψη των Προέδρων των Ομοσπονδιών - μελών της με τα μέλη του Προεδρείου της προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα οι δράσεις που το Δ.Σ αποφάσισε, δηλαδή:

Διανομή αφισέτας η οποία θα τοποθετηθεί στις προθήκες των καταστημάτων,
Διανομή αφίσας προς αφισοκόλληση σε κοινόχρηστους χώρους

Διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου, στο οποίο θα αναλύεται η σημασία και ο ρόλος του εμπορίου στην Ελληνική Οικονομία & Κοινωνία και τα αιτήματα του εμπορικού κόσμου κ.λ.π
Για την επίτευξη του στόχου απαιτείται η συνεργασία και η άμεση ενημέρωση των Εμπορικών Συλλόγων μελών σας και μελών τους.

Πηγή ΕΣΕΕ
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο