Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στην τράπεζα Πειραιώς η Proton

Στην τράπεζα Πειραιώς η Proton


Η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." και "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." σήμερα 13 Οκτωβρίου 2008 αποφασίστηκε ενόψει ανακοίνωσης ενδεχόμενων σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων.


Η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών των εταιριών "ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε." και "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε." σήμερα 13 Οκτωβρίου 2008 αποφασίστηκε ενόψει ανακοίνωσης ενδεχόμενων σημαντικών επιχειρηματικών εξελίξεων.

Σημειώνεται ότι, το θέμα αποκαλύφθηκε από την Ημερησία και τη στήλη "Ιανός".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΧΑ, σε περίπτωση που σχετικές ανακοινώσεις δημοσιοποιηθούν εντός της ημέρας, η αναστολή διαπραγμάτευσης των δύο εταιριών θα αρθεί.

Εν τω μεταξύ, όπως σημειώνεται στην «Η» είναι ζήτημα χρόνου -δεν αποκλείεται και σήμερα- να έχουμε το πρώτο τραπεζικό Deal. Συγκεκριμένα, η τράπεζα Πειραιώς φέρεται να αποκτά από τους βασικούς μετόχους τον έλεγχο της Proton Bank. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή απόκτησης της Proton θα είναι περί τα 3 ευρώ ανά μετοχή

Η ανακοίνωση της Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι διερευνά πρόταση μετόχων της "PROTON ΤΡΑΠΕΖΑ A.E." για μετοχική συνεργασία. Η Τράπεζα Πειραιώς θα ενημερώσει εντός της ημέρας το επενδυτικό κοινό για το αποτέλεσμα των συζητήσεων.

Η ανακοίνωση της Proton

Η Proton Τράπεζα Α.Ε. γνωστοποιεί ότι έχει ενημερωθεί για την ύπαρξη προχωρημένων διαπραγματεύσεων μεταξύ μετόχων της και της Τράπεζας Πειραιώς για ενδεχόμενη μετοχική συνεργασία και δεσμεύεται να ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη.


Πηγή : Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο