Ειδήσεις Live - «Μια ώρα Επί της ουσίας»

«Το GDPR και οι λογιστές» - Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τη δίωρη εκπομπή της ΕΦΕΕΑ «Επί της ουσίας»Taxheaven WebTV
 
Δείτε σε μαγνητοσκόπηση τη δίωρη εκπομπή για τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 23.5.2018 από την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αττικής, μέσω του Taxheaven TV και της εκπομπής «Επί της ουσίας».

Στο πάνελ παραβρέθηκαν ως εισηγητές, ο κ. Θεόδωρος Κεντιστός - Ράννος Σύμβουλος και Συνεργάτης Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ο κ. Νίκος Βασιλάκος Πρόεδρος Ένωσης Ελλήνων Χρηστών Ίντερνετ και η κ. Νένα Διονυσοπούλου Δικηγόρος.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. κ. Δημήτρης Τσαμόπουλος.
Μπορείτε επίσης να δείτε την εκπομπή είτε από την περιοχή «Videos του κόμβου» της κεντρικής μας σελίδας, ή από το κανάλι του κόμβου στο YouTube.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο